Velgørenhed:

Hele kernen hos fashion|resales er, at du ved at købe og sælge secondhand tøj igennem os – ikke blot giver tøjet nyt liv og dermed bidrager til et mere bæredygtigt samfund, du hjælper også børn og unge i Danmark der har det svært.

Vi har nemlig valgt at samarbejde med organisationen: Ungdommens Røde Kors, som gør en kæmpe forskel med deres arbejde for at gøre livet lidt lysere for udsatte børn og unge. Det samarbejde har vores udvalgte ambassadører alle valgt at støtte op om. Det betyder, at hver gang de indleverer tøj til os, donerer de overskuddet fra flere af deres items til URK. 

Kort sagt vælger du at købe tøj hos os støtter de flere gode formål og vælger du at sælge dit tøj igennem os, så kan du også vælge om du vil donere nogle af dine items, eller dit overskud fra salg til velgørenhed.

Ungdommens Røde Kors udtaler: "fashion|resales sætter barren højt i forhold til kvalitet og koncept og er båret af værdier, som Ungdommens Røde Kors bakker op om. Og selvfølgeligt skal Ungdommens Røde Kors være med, når der sker noget nyskabende inden for genbrug”.

Om Ungdommens Røde Kors:

"Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. De er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark og den internationale Røde Kors bevægelse. De hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Mere end 4000 frivillige udgør kernen i Ungdommens Røde Kors. Deres målsætning er at skabe en ny fremtid for udsatte børn og unge."

Læs mere her: http://www.urk.dk