Som Køber:

Her beskrives de betingelser, du accepterer ved et køb igennem webshoppen www.fashion-resales.dk.

Webshoppen drives af Fashion-resales I/S, Strandgade 8, 3730 Nexø, Bornholm. CVR/SE-nummer: 34 85 23 67

Når du har lagt en vare i din kurv har du som køber 2 timer til at gennemføre dit køb af den pågældende vare. Betaling sker via webshoppen www.fashion-resales.dk, hvor du både kan betale med kort og via mobilepay. Hvis du ikke betaler inden fristen udløber bliver varen sat til salg igen.

Afsendelse sker efter at en ordre er gennemført tid den adresse du har oplyst.

Køber er også velkommen til at afhente den købte vare på Fashion-resales’ firmaadresse:
Strandgade 8
3730 Nexø

Billeder:

Computerskærme kan være indstillet forskelligt og de kan variere meget i størrelse. Farvegengivelser kan variere meget, alt efter skærmen.


Fashion|resales kan ikke garantere, at de farver du ser på din skærm afspejler den præcise farve varen har. Fashion|resales afbilleder varerne efter bedste evne. Dette kan dog ikke sidestilles med professionelle billeder.

 

Priser:

Prisen for varen er angivet i DKK og vil være inklusiv moms, men eksklusiv fragt.

 

Der vil altid være angivet en mindstepris på varerne i webshoppen, og som udgangspunkt sælges varen ikke billigere. Det er fashion|resales, der fastsætter en mindstepris ud fra en vurdering af følgende: nypris, stand, popularitet.

 

Fashion|resales tager i enhver henseende forbehold for, at der kan forekomme pris- og trykfejl.

 

Der leveres kun varer inden for EU.

Fragt:

Fashion-resales bestræber sig på, at varen afsendes senest dagen efter købet er gennemført.
Fashion-resales kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse.


Alle varer sendes som pakkepost og er fuldt forsikrede under forsendelsen.
Du får oplyst et trackingnummer i forbindelse med Fashion-resales’ bekræftelse af ordren.

Med dette trackingnummer kan du følge din vare fra afsendelse til den ankommer til leveringsstedet.

Fragt koster 40 dkr. for pakker der skal sendes i Danmark. For uafhentede pakker forbeholder Fashion-resales sig retten til at debitere kunden et gebyr på dkr. 40 for de omkostninger, som forsendelsen har påført Fashion-resales

Reklamation:

Da du har købt en brugt vare hvor vi ikke har mulighed for at tjekke om du har benyttet varen - så tager vi ikke varer retur med mindre der er lavet en aftale på forhånd om dette.

Hvis der er lavet en aftale vedrørende returnering, kan returnere din vare ved at sende den forsvarligt emballeret til denne adresse:
Fashion-resales I/S
Strandgade 8
3730 Nexø

Når returneringen er godkendt af Fashion-resales, tilbagebetales købsprisen for den eller de returnerede varer til det til de kontooplysninger der er meddelt Fashion-resales i forbindelse med returneringen.

Sikker betaling: 
Du kan betale med Dankort og VISA/Dankort, VISA og Mastercard igennem webshoppen hos www.fashion-resales.dk eller med mobilepay.

Det betalingskort, du anvender, skal være dit. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betaling, vil Fashion-resales ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af, at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder Fashion-resales sig ret til at annullere din ordre. Ved at indsende en ordre til Fashion-resales via www.fashion-resales.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af Fashion-resales, vil betaling ske, og du har hermed givet din tilladelse til, at Fashion-resales kan foretage den betalingskontrol, som Fashion-resales måtte finde passende.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure SocketLayer). Krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere kortinformationer. Transmissionen er godkendt af PBS/Nets. Når du befinder dig i en sikker zone, vises der, i dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.

Bestiller du varer fra et EU-land til et andet EU- land, skal du normalt ikke betale skatter og afgifter samt told, da andre EU-lande er fritaget herfor efter reglerne om varernes frie bevægelighed indenfor EU.
Bestiller du varer fra et land udenfor EU, skal du være opmærksom på, at varen kan blive tilbageholdt i tolden, og varen kan blive påført skatter og afgifter samt told.

Fashion-resales påtager sig intet ansvar for skatter, afgifter og told.

 

Som sælger:

Hvis du vil sælge ud af dine gemmer: tøj, sko og accessories - hos fashion-resales.dk kan du herunder læse hvordan.

 

Som sælger kan du sende dine ting til fashion|resales’ lageradresse:

fashion|resales

Strandgade 8

3730 Nexø

 

Når fashion|resales har modtaget sælgers ting, bliver der sendt en liste med priser til godkendelse hos sælge, derefter opretter fashion|resales alle ting til salg på www.fashion-resales.dk og på fashion-resales.dk's sociale platforme.

 

Opbevaring af varer:

Skulle en vare mod forventning ikke blive solgt, beregnes intet gebyr. Fashion|resales opbevarer som udgangspunkt varen i en salgsperiode på seks måneder. Er der ingen interesse for varen i løbet af de tre første måneder, vil prisen blive evalueret i samarbejde med sælger. Efter seks måneder, kan sælger selv afhente de ting, der ikke er blevet solgt, få dem tilsendt for egen regning, acceptere at fashion|resales forlænger salgsperioden eller at fashion|resales donerer varen/varerne til velgørenhed.

 

Kriterier og vurdering:

Fashion|resales modtager kun varer i god kvalitet som kan sælges videre til pris på minimum 200 kr og derover. Hvis sælger fremsender ting, som fashion|resales vurderer ikke kan sælges for 200 DKK, kan sælger vælge at få disse ting sendt tilbage for egen regning, eller give fashon|resales lov til at donere tingene til velgørenhed.

 

Sælger forpligter sig til at vaske/rense tingene samt lægge dem sammen, før de afleveres til fashion|resales. Vurderer fashion|resales, at varerne er i uvasket/urenset stand, pålægges sælger et gebyr på 50 DKK pr. vare, som fashion|resales vasker og 200 DKK pr. vare, som fashion|resales sender til rens, eller varerne kan sendes retur.


Alle varer prisvurderes af fashion|resales. Vurderingen er baseret på varens stand, varens nypris og varens popularitet. I sidste ende er det altid køberne, der bestemmer prisen. Det betyder, at visse salgspriser vil være både højere og lavere end vurderingen.

  

Kommissionsaftale:

For hver solgt vare tager fashion|resales 50 % i administration -kommissionsgebyr. Dette er inkl. moms og dækker alle omkostninger ved salget, herunder (i nogle tilfælde) afhentning, registrering, vurdering, varebeskrivelse, fotografering, alt kommunikation med købere, internetvisning og opbevaring i salgsperioden. Gebyret fratrækkes ved afregningen til sælger.

Udbetaling sker automatisk til det kontonummer, der er oplyst under sælgers oplysninger på sælgers personlige side hos www.fashion-resales.dk. Overførelsen er gratis, dog skal eventuelle bankomkostninger ved overførsel til udlandet betales af sælger. 

 

Som sælger eller køber hos fashion|resales er det vigtigt – og dit eget ansvar at sikre, at dine stamoplysninger (fx din e-mail-adresse og dit bankkontonummer) er fyldestgørende og oplyst korrekte. Du kan altid tjekke dette på din konto hos fashion-resales.dk, hvor du også kan foretage rettelser.

Udbetaling fra fashion|resales konto til sælger sker efter den 1. i måneden når fortrydelsesretten på 28 dage er udløbet.