Historie

Idéen om at sælge tøj videre for kvinder der ikke selv får det gjort, blev gjort til virkelighed i 2013 med launch af fashion|resales. Idéen havde ulmet i mange år hos mig, når jeg kiggede rundt på mine veninder, kunne jeg nemlig se, at de alle havde gode intentioner om at sælge det tøj, sko og accessories, som de alligevel ikke brugte mere videre. Alt sammen med et ønske om at det kunne leve længere og skabe ny glæde hos andre skønne kvinder. Men det var bare de færreste af dem der fik det gjort. Og lige præcis det mønster, tænkte jeg måtte tegne sig hos rigtig mange kvinder, det har jeg nu fundet ud af, at det gør det. Derfor er fashion|resales mission at give alle jer kvinder, der ikke har tid eller lyst til at sælge ud af gemmerne selv, en hjælpende hånd.

Da jeg blev mor i 2012, landede der en anden form for kærlighed hos mig, end den jeg har følt før. En omsorg og lyst til at gøre det bedste jeg kunne, for at være der for det her lille helt fantastiske menneske, der nu var landet i favnen på mig. Det gav mig samtidigt en lyst til at gøre en forskel for nogen der ikke har de vilkår. Det blev derfor til et samarbejde med Ungdommens Røde Kors, hvor fashion|resales støtter deres fantastiske arbejde, med at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. For at rejse så mange penge som muligt i den gode sags tjeneste, har jeg derfor lagt en masse hjerteblod i at lave samarbejder med ansvarsbevidste, seje kvinder og vores ambassadører, som alle donerer overskuddet fra salg af flere af deres ting til velgørenhed.

Jeg håber, at det hele vil give jer brugere, ambassadører, sælgere og købere den bedste oplevelse samt den største tilfredshed og på den måde være den foretrukne hjemmeside for bæredygtigt køb og salg af secondhand tøj, sko og accessories.

God shoppelyst og tak fordi du er landet lige her.
banner