img
Før et salg

Fashion-resales sælger kun ting, der kan videresælges for min. 200 DKK. Hvis du har ting, der ifølge fashion-resales’ vurdering ikke kan sælges til 200 DKK, kan du vælge at få dem tilbagesendt for egen regning eller lade fashion-resales indlevere dem til Røde Kors. Du skal ikke være oprettet som bruger hos fashion-resales for at kunne sælge dine ting. Vi står for oprettelse af varer, salget og betaling direkte til dig efter endt salg. Det eneste du skal gøre er at sende dine varer til os med posten. Her tilføjer du dine oplysninger, så vi kan oprette varerne i dit navn i vores system.

img
Når salget er i gang

Du modtager en e-mail, når en af dine varer er solgt. Fashion-resales har mere end 10 års erfaring med prisfastsættelse samt salg af secondhand varer. Det er fashion-resales’ mål at fastsætte en realistisk pris, hvor fashion-resales tager højde for varens nypris, dens popularitet samt stand.

Fashion-resales bekræfter modtagelsen af dine ting inden for 48 timer efter modtagelse.  

 

Fashion-resales varetager billedetagning, opbevaring, annonceskrivning, korrespondance med potentielle købere, afsendelse samt afregning med både køber og sælger 

 

Vi garanterer, at følgende antal annoncer er oprettede inden for følgende tidsintervaller: 

 

0-10 annoncer – max 3 dage efter modtagelse 

10-20 annoncer – max 5 dage efter modtagelse 

20-30 annoncer – max 7 dage efter modtagelse 

30-40 annoncer – max 9 dage efter modtagelse 

40-50 annoncer – max 11 dage efter modtagelse 

Herefter 5 annoncer pr. dag.