Historie

Historie
Ideen bag fashion|resales blev skabt i mødet mellem modsætninger. Den ene del af duoen inspirerede den anden, og en fælles drøm spirrede frem. Drømmen handler om to kvinder, der gennem hårdt arbejde, god service og en krystalklar vision skaber et koncept, der gør en forskel.
I kender det sikkert selv – en masse skønne ting, der ikke kommer ud af skabet så ofte som før, og en masse gode intentioner om at få tingene givet videre eller solgt. Det sker bare ikke! Mange af os har erkendt, at vi ikke får solgt tingene videre, og ofte har vi bandet over, at der ikke var nogen, der kunne gøre det for os. Fashion|resales’ mission - og dét vores hjerter banker for - er at give alle de skønne ting et nyt liv. Vi vil sælge secondhand tøj, sko og accessories for de kvinder, der ikke har tid eller lyst til at gøre det selv.
Samtidig vil fashion|resales give alle, der sælger deres tøj gennem os, mulighed for at donere en del af salget til velgørenhed. Vi samarbejder med Ungdommens Røde Kors og støtter deres fantastiske arbejde, som gør en forskel for udsatte børn og unge. For at rejse så mange penge som muligt i den gode sags tjeneste, har vi lagt en masse hjerteblod i at lave samarbejder med ansvarsbevidste kvinder, som alle donerer hele overskuddet fra salg af deres ting til velgørenhed.
Fashion|resales donerer 2 % af deres overskud til Ungdommens Røde Kors.
Visionen er at give vores brugere den bedste oplevelse samt den største tilfredshed og på den måde være den foretrukne hjemmeside for køb og salg af secondhand tøj, sko &accessories.